Anmelde skadedyr?

Man kan let blive forvirret med alle de nye regler om rotter, ræve og andre dyr. Man kan læse mere om regler, end hvad man skal foretage sig, når man nu har fået ubudne gæster i form af borebiller og hvepse. Skadedyr kan åbenbart også være andre end bare rotter. Men når man nu står med et problem, så er det jo rart at vide, om man skal betale noget for det eller om det er gratis. Efter at have læst min kommunes side, så er jeg trods alt blevet noget klogere. Det er kun bekæmpelse rotter, der ikke koster noget. Så jeg må til foret, desværre. I bund og grund er det vel ok, da man også skal for den lokale blikkenslager, hvis der et vandrør, der springer. Eller en pære, der skal skiftes skal jo også betales. Så ligesom man har et godt og nært forhold til sin elektriker, så skal man åbenbart også til at alliere sig med sin egen personlige Autoriseret skadedyrsbekæmpelse – med garanti !.

Men hvordan finder man så lige den helt rette mand eller firma ? Mulighederne er jo mange, og der findes vel rundt regnet 100 på markedet. De fleste er nok bare manden, konen og katten eller hunden. Men når jeg vælger leverandør, så vil jeg have det bedste af det bedste- creme a la creme. Så ved at kigge i Skadedyrsguiden, hvor De kan finde Deres skadedyr blev jeg henvist til en rottebekæmpelse, der tager sig af alle slags skadedyr og kan levere en landsdækkende service. Det er jo ikke fordi, at jeg er globetrotter. Men vi er en stor familie, der er spredt fra alle vinde.

Så kan alle i familien jo udnytte denne skadedyrsservice uanset om vi måtte bo i Ålborg, København eller Århus.

Det smarte ved denne skadedyrsguide er, at man hurtigt kan se alle skadedyrene på billeder og derefter klikke på dem, hvor man kan læse mere og dygtiggøre sig med viden og metoder til at komme dem til livs. Da jeg fortalte min far om den flotte hjemmeside grinte han bare og sagde, at han sagtens selv kunne sprøjte for sine uønskede insekter. Han bor jo også tæt på grænsen og kan hente gift og lokkedåser til halv pris, selvom det vist ikke er helt lovligt. Men som han siger, så kan det ikke være rigtigt, at tyske myrer skal være dyrere at slå ihjel end danske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *