Cypern billigt?

Hvert år, lige efter nytår plejer vi at tage en uges ferie. Jeg ved godt, at det er frækt sådan lige at rykke en uge ud midt i januar, men det er altså rart at komme afsted lige efter alle festlighederne. Man kan godt være noget mat efter alle festerne og for meget mad. Vi, min kone og jeg plejer at skimme alle tilbuddene, der findes på afbudsrejser igennem. Bagefter beslutter vi os så for, hvor vi godt kan tænkes os at tage hen.

Afbudsrejse til Cypern

I år har vi fundet gode afbudsrejser (her) til Cypern. Paphos hedder stedet. En lille by på øens vestkyst. Vi har været på Cypern før. Det var for 3 år siden. Dengang var vi i noget, der hedder Ayia Nappa. Det var meget lækkert. Godt vejr, fine strande og massevis af restauranter og barer.

Der er vist lidt mere historie i området omkring Paphos. Vi tænker, at vi vil leje en lille bil og køre lidt rundt. (Også selv om de kører i den forkerte side!) Vejret er måske ikke helt til strandliv i begyndelsen af januar, og vi kan godt lide selv at opdage steder og møde mennesker. Det behøver ikke at være arrangeret alt sammen.

Billigste afbudsrejser

Afbudsrejserne, vi har fundet her https://www.rejsepriser.dk/afbudsrejser/ , har 7 overnatninger. Herligt. Vi tager afsted en lørdag og kommer tilbage en lørdag. Så har vi søndagen til at vænne os til det dårlige og kolde vejr herhjemme, inden vi skal på arbejde mandag morgen.

Ah, bare tanken om noget lunere vejr. Om noget lækker mad. Om søde mennesker, der godt kan tale engelsk. Er der noget at sige til, at vi glæder os? Vi har booket rejsen og er ved at finde sommer- og badetøjet frem. Selvom det måske ikke er helt så varmt, så vil det da være et nederlag at komme hjem og sige, at vi ikke kom på stranden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *