Den lette rengøring

Det er forår og solens stråler rammer støvet i alle krogene som var det din svigermor der kom og tjekkede om du havde gjort ordentlig rent inden du inviterede hendes datter på besøg for første gang. Det sker hvert år, og det er lige irriterende hver gang. Man regner med at man har gjort fint rent, men solen har bare en anden mening om det, og skal lige afslører de mange helligedage.

Det er nye tider

Heldigvis er det ikke sket for mig i år, jeg har nemlig lavet et røverkøb i den blå avis – jeg faldt lidt ved et tilfælde over annoncen fra det her dødsbo, hvor familien var i gang med at sælge ud af forældrenes gamle ting, og priserne var sat langt ned fordi de gerne ville af med det. Faktisk endte jeg med at købe lidt mere end jeg havde planlagt, men jeg kom også hjem med en robotstøvsuger. Jeg har tidligere søgt med lys og lygte efter en, i den forbindelse kan jeg forresten anbefale udstyrsguiden.dk, som har en masse gode artikler om elektronik i almindelighed. Men jeg slap af sted med en robotstøvsuger for blot 500kroner, og det synes jeg altså bare er hammer billigt når man kigger på priserne på markedet i dag.

Jeg skal blankt indrømme at jeg ikke ved så meget om de her støvsugere, men det ser ud til at fungere særdeles ude mærket og der har i år ikke været noget gemt støv i krogene.

En tip hvis du bor i hus

Hvis du er husejer, så har du måske bemærket at støvet har tindens til, at samle sig omkring ydervæggene, det kan i nogen tilfælde skyldes fugt på gulvet langs væggen, som så igen kan skyldes et manglende omfangsdræn. Hvis du gerne vil vide mere om det så kan jeg anbefale dig at læse med på bedrebyg.dk, de har en masse godt læse stof for husejere og andre der gerne vil sætte i stand. Tippet går egentlig bare ud på at støvsuget sætter sig på fugten og derfor er sværere at komme af med igen, så hvis du oplever det bør du få undersøgt om huset er tilstrækkeligt drænet.

Hvis der er tale om et fugt problem, så slipper du nok ikke med at købe en robotstøvsuger som jeg har gjort. Så er du desværre i en situation, hvor det kan betyde skimmelsvamp, lokal opfugtning af gulve og måske endda decideret råd som skaber bygningskonstruktionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *