Er børnene klar til vinteren? 3 måder at få dem til at blive klar på

Vinteren er i fuld gang, og vi har allerede set de første centimeters sne på gaderne. Frosten er også meldt ind men kommer og går. Det er derfor vigtigt at være forberedt på det skiftende vintervejr, både når det kommer til tøj, fodbeklædning og sygdomsforebyggende.
Vi giver dig 3 hjælpende råd til, hvordan du kan gøre dine børn klar til vinterens kulde og skiftende vejr.

Smukt og praktisk tøj

Børnetøj behøver ikke nødvendigvis være trist og kedeligt at se på, blot fordi det skal være praktisk og funktionelt. Termotøj, flyverdragter, varme bluser og strømpebukser kan sagtens fås i både god kvalitet og pænt design. På Lillepot.dk finder man et stort udvalg af unikt børnetøj, som både vil holde ungerne varme, når de er udenfor, men samtidig er i et fint design og udtryk.

Sko i sin pæne- og praktiske forstand

Sne, slud, regn eller frost – sørg for at ungerne har forskelligt fodtøj at gå i henover vinteren, så de både undgår kolde- og våde fødder.
Termosåler er også et must, som både holder på varmen, men som også kan gøre det behageligt for børnene at have liggende i skoen.

Der findes mange pæne vintersko, men til brug i børnehaven og skolen kan det være en idé at have de mere praktiske og mørkfarvede støvler, og derimod have et par flotte, måske glimmerstøvler eller sko med funklende lyn på siden, når man skal til de mere festlige lejligheder.

Modstå vintersyge

Løbenæse, ondt i halsen, træthed og ømhed i kroppen. Både børn og voksne kan blive ramt af vinterens mange små sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du forbereder børnene mod disse ved at købe vitaminpiller og andet medicin, der kan styrke børnenes indre mod at blive ramt af vinterens typiske influenzaer, forkølelser og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *