Høretelefon, højtaler og skønsang

Hold nu kæft! Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg har hørt det råbt til mig – du ved: Sådan lidt uldent i lyden og kun svagt overdøvende musikken, der stille flyder ind i øregangene. Siden jeg faldt over en hjemmeside med en shop, der sælger nogle helt vildt fede høretelefoner og ikke mindst ditto højtalere – https://www.danguitar.dk/lydudstyr/hojtalere – og jeg købte mig et godt sæt, har mange ting ændret sig. Og som regel til det bedre – lige bortset fra det der med at jeg skal holde kæft altså.

Jeg er jo fotograf, og når jeg går rundt og tager billeder, nyder jeg at høre musik, og med mine nye høretelefoner er det jo blevet muligt. Da jeg samtidig er en uforbederlig brusekabinesanger, har jeg skabt mig et lille “problem”: Når jeg hører musik, synger jeg med, og med høretelefonerne på, kan jeg jo ikke høre, hvor højt, jeg faktisk synger. Da min sangstemme ikke er helt i top, lyder jeg vel nærmest som en gris, der får smæk med en våd Søndagsberlinger eller så’n noget. Og så er det, at folk råber hold kæft til mig 🙂

Musik er en del af mit liv

Det er ikke så nemt igen at lade være med at leve med i musikken Jeg har altid elsket musik, og jeg fik min første guitar som 12 år gammel. I dag har jeg adskillige, og jeg kan kun anbefale, at du – hvis du er på udkig efter en billig guitar – besøger danguitar.dk. Der er det sgu billigt, og du kan få nærmest enhver tænkelig og et par utænkelige guitarer der til små penge.

Der er altså noget særligt over at spille på guitar. Det er også lidt af en chick magnet, hvis man lige ved, hvor man skal sætte sig og spille. Sidder jeg og spiller følsomme melodier (og undlader at synge) ved en cafe, hvor studerende piger kommer, er jeg næsten altid sikret lidt selskab 🙂 Men igen: Jeg skal altså ikke synge!

Nogle gange tager Eskild nede fra Lillegade med mig, og han spiller på jo bas. Det er så egentlig pudsigt, for han tiltrække risær de lidt mere buttede piger. Mon der er en videnskabelig årsag til, at buttede piger bedre kan lide en basguitar, end tynde piger kan?

Se bare her hvor vilde de lettere buttede tøser er med ham, når han spiller på sin bas:

2014-07-22_15-37-54

Hvad siger du? Har du nogensinde observeret, at de kvabsede østrogene individer tænder mere på bas end på akustisk guitar? Jeg har til gengæld en anden observation:

Eltrommer scorer!

Der er ikke meget, der kan tænde den hellige ild i tøserne mere end en gut, der for alvor kan håndtere et sæt eltrommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *