Kursuscenter i hovedstaden

Når man lige er blevet far for første gang for bare to uger siden, er det for mig ikke ligefrem et ønskescenarium, at min arbejdsgiver sender mig på et fem dage langt kursus i København, hvilket selvfølgelig indebærer, at jeg skulle være væk fra familien i næsten en uge, da vi bor i Jylland.

Jeg skulle deltage i et kursus i en ny software, som vi skal have implementeret i firmaet, og ideen var så, at jeg efterfølgende skulle holde kurser for mine kolleger og så i øvrigt være superbruger i forbindelse med det nye computerprogram.

Kurset blev afviklet i nogle centralt beliggende kursuslokaler i København, og det lykkedes vores sekretær at få mig indlogeret på et hotel bare tre hundrede meter fra kursuslokalerne, så jeg var i de fem dage uafhængig af offentlig transport, da jeg jo nemt kunne spadsere fra og til hotellet.

Der var tale om et meget stort kursuscenter i København med mange forskellige typer lokaler til både kurser og diverse møder. Da jeg ankom til centeret en mandag morgen, var jeg nok ikke i det bedste humør, fordi jeg aftenen før havde efterladt min kone og vores lille nyfødte derhjemme, og det syntes jeg faktisk ikke var specielt attraktivt, da jeg hellere ville have været hjemme og følge vores lille søns udvikling i dette tidlige stadium af hans liv.

Men humøret steg faktisk nogle grader, da jeg var kommet ind i kursuscenteret. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg følte mig bare godt tilpas i de omgivelser, som var særdeles tiltalende at opholde sig i.

Centeret omfatter et af de største antal mødelokaler i København, hvor forretningsfolk kan leje sig ind for at have gode omgivelser til et eller andet møde. Og jeg synes da, du skulle tage et kig her, hvis du har lyst at se mere om de mødelokaler. Derfor var der også mange mennesker i centeret hele dagen igennem, men det var nemt nok at finde frem til det lokale, hvor jeg sammen med andre kursister skulle lære at bruge den nye software, for der var ligesom i for eksempel lufthavne store skærme, der tydeligt angav nummeret på det lokale, hvor man hørte hjemme, ligesom en stor planche i foyeren tydeligt viste, hvor de enkelte lokaler er placeret.

I løbet af de fem kursusdage gik det op for mig, at vores kursus blev afviklet i nogle af de absolut bedst udstyrede konferencelokaler i København. Jeg talte med flere af de andre kursister om, at vi nærmest følte os forkælede af de særdeles komfortable møbler og den fine service i det hele taget. Der var frugt og vand til rådighed dagen igennem, og frokosten i centerets store kantine var noget af det lækreste, jeg har oplevet i lignende situationer.

Jeg skal i øvrig afsted på et lignende kursus i konflikthåndtering samme sted om ikke så længe 🙂

Efter oplevelsen med det kursus er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at kursus blev afviklet i de formentlig bedste konferencefaciliteter i København, så jeg har skrevet mig bag øret, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg på et senere tidspunkt får behov for at leje mig ind i den type lokaler i København.

Trods de gode forhold var det nu dejligt at komme hjem til kone og barn igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *