Sådan får du råd til en eksotisk ferie hvert år

Er du ikke vant til eksotiske ferier fordi budgettet er knapt, så læs mere her. Vi guider dig til en eksotisk ferie, ikke bare én gang, men hvert år. Du kan naturligvis også bruge guiden til at spare op til andre ting. Men husk at du ikke skal spare op til 10 forskellige ting på én gang. Så ender du bare med at gå død i projekter, og så stopper du med at spare op.

For at få råd til en eksotisk ferie hvert år, så er det vigtigt at du kan spare op. Du skal derfor finde steder hvor du nu bruger penge, men hvor du kan spare i fremtiden. Du skal samtidigt være opmærksom på nye dyre vaner. Ofte hvis man sparer et sted, så ender man med at øsle pengene væk på nye ting, nu hvor pengene alligevel står på kontoen.

Ved at følge vores råd, så får du løbende sparet op. Trænger du til ferie nu, og har ingen penge, så kan du vælge at låne pengene. Det er intet problem at låne, hvis du sørger for at spare op efterfølgende, samt at afdrage lånet til tiden. Du kan f.eks. tage et Plutus lån. Her kan du helt selv bestemme hvor stort lånet skal være, op til 75.000 kr. Det burde være muligt at finde en eksotisk rejse til under 75.000 kr. Koster rejsen kun 20.000 kr., så nøjes med at låne dette beløb, så du ikke skal betale unødvendige renter.

Første spareråd er at oprette en separat opsparingskonto i banken. Når du i løbet af en måned har sparet f.eks. 1.500 kr. op, så sørg for at flytte disse penge til opsparingskontoen. Hvis de bliver stående på din normale konto, så er der høj risiko for at de bliver brugt. Ved at have en opsparingskonto, som du ikke må trække penge fra, så tvinger du dig selv til ikke at lave unødvendige køb, som forhindrer din fremtidige ferierejse.

Andet spareråd er at kvitte dine TV-pakker. De fleste personer abonnerer på dyre TV-pakker, som ofte koster mange hundrede kroner om måneden. Dette er slet ikke nødvendigt for at få godt TV. I dag findes der flere forskellige udbydere af streaming produkter, hvor du kan se de mest populære TV-serier og film. Streaming tjenesterne tilbyder mange forskellige platforme, så du kan se TV på din tablet, din telefon, din computer eller naturligvis dit TV. Tilmelder du dig bare en enkelt udbyder, så slipper du med bare 79 kr./måned, hvilket er langt billigere end de fleste TV-pakker, når man benytter kabel TV. Lige nu kan du desuden få gratis ViaPlay abonnement i en hel måned. Du kan derefter fortsætte til 79 kr./måned, eller du kan helt uforpligtende opsige, og evt. afprøve en af de andre udbydere.

Næste trin er at lede efter lignende besparelser. Finder du løbende besparelser, så er det naturligvis det bedste, da du så kan sætte penge ind på opsparingskontoen hver måned. Men finder du enkelt køb, som du kan spare, så er dette også med til at fylde opsparingskontoen. Holder du fast i disse øvelser, så vil du snart se opsparingskontoen vokse. Det er så op til dig om opsparingen skal bruges på en årlig eksotisk rejse, eller om du hellere vil bruge pengene på noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *