Slip for dyre mobilabonnementer med en brugt iPhone

brugt iPhone

Er du på udkig efter en ny billig smartphone? Så kan der være mange fordele ved at investere i en brugt iPhone. Med en iPhone får du en velfungerende telefon, der kan leve op til dine forventninger, hvis du ikke behøver at have det sidste nye på markedet. Samtidig kan du ved at købe en brugt telefon spare dig selv for binding og afbetaling hos et teleselskab, og du kan bevare dit nuværende abonnement. Når man køber en ny iPhone hos et teleselskab, får man oftest et nyt mobilabonnement sammen med telefonen, og dette vil efter afbetalingen af telefonen oftest være dyrere end mange af de andre udbyderes mobilabonnementer. De abonnementer, man får ved køb af en ny telefon, giver oftest adgang til meget mere data og taletid, end de fleste danskere har behov for. Med en brugt iPhone kan du bevare dit nuværende selskab og slippe for at betale for data og taletid, som du ikke bruger.

brugt iPhone

Bliv hos dit nuværende teleselskab

Ved at købe en brugt iPhone 4 kan du bevare dit nuværende selskab blot ved at sætte dit gamle simkort i din nye telefon. Dermed slipper du for en masse bøvl, da du ikke behøver at skifte teleselskab men blot kan lade nuværende betalingsaftaler køre videre, og samtidig ved du på forhånd, hvordan forbindelsen fungerer, der hvor du oftest bruger din telefon. Hvis du skifter selskab, kan du nemlig være uheldig at opleve, at forbindelsen ikke er helt god de steder, hvor du oftest skal ringe eller gå på nettet op din smartphone. Ved at blive hos dit nuværende selskab kan du bevare den tilfredshed, som du har nu.

Køb en ældre model og spar penge

Hvis du køber en brugt iPhone 4, sparer du også penge på selve investeringen af telefonen. Ved at købe brugt er der selvfølgelig altid en risiko for, hvor lang og god en holdbarhed du får, men på www.datamarked.dk får du et års garanti og en iPhone 4, der er klar til brug. IPhone 4 kom på markedet i 2010 og var en stor succes og er med sit tynde design let at håndtere og have med i lommen eller tasken. Med sit 5 megapixels kamera har du let adgang til at tage gode billeder, som du let kan vise til dine venner og familie på telefonens 3,5 tommer skærm. Kort sagt kan du få en god telefon til billige penge, hvis du vælger at købe en brugt iPhone 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *