Take Away bøffer

Nu er det efterhånden blevet en fast tradition for vores håndboldhold, som jeg har den ære at være træner for, at vi efter kampene skal have noget at spise sammen. Der er jo ikke noget overraskende i, at især spillerne er sultne efter en hård kamp, så det passer os alle sammen godt at få noget i maven efter de fysiske anstrengelser.

Det startede forrige vinter, da nogle af spillerne på vej hjem i bussen efter en kamp begyndte at snakke om, at vi burde holde ind ved en pølsevogn eller en grillbar, for de var altså sultne. Det gjorde vi så, og det gjorde vi også efter de efterfølgende kampe.

Men på et tidspunkt blev de fleste af os nok lidt trætte af sådan noget usundt fastfood, og den ene af vores målmænd foreslog efter en kamp i Vejle, at vi skulle køre forbi en kendt bøfrestaurant og købe nogle ordentlige bøffer med pommes frites og salat i stedet for de sædvanlige hotdogs eller burgere.

Det havde vi en lille diskussion om, for ingen havde lyst til at spise på restaurant på det tidspunkt, for selv om spillerne selvfølgelig havde taget et bad efter kampen, følte de sig ikke ligefrem i form til at sidde pænt ved borde på en restaurant. Og dertil kom jo, at hvis vi skulle spise maden i bussen, som vi plejer, så manglede vi jo altså lige noget service.

Så det blev hotdogs endnu en gang, men vi aftalte, at til næste kamp skulle vi alle sammen medbringe en tallerken samt bestik, så vi kunne spise noget ordentlig mad i bussen. Vi skulle spille i Middelfart, og allerede på vej dertil foreslog vores målmand igen den samme bøfrestaurant med takeaway i Vejle, og da han nu var blev snydt efter den forrige kamp, bøjede vi andre os for hans ønske.

Så efter kampen, som vi i øvrigt vandt ret stort, bad vi vores faste chauffør på bussen køre forbi den pågældende restaurant, hvor vi købte os et rigtigt godt måltid, som vi kunne sidde og nyde i bussen, mens vi kørte nordpå ad motorvejen.

Lige siden har vi benyttet os af samme mulighed bortset fra en enkelt gang, da vi havde spillet os til oprykning. Da valgte vi for en sjælden gangs skyld at spise på en hyggelig familie restaurant i den by, hvor vi havde spillet kampen.

Men det blev kun ved den ene gang, for spillerne var enige om, at det faktisk var hyggeligere at sidde i bussen og spise et godt og solidt måltid på vej hjem. Så allerede kampen efter, som var helt uden betydning for os, fordi vi allerede havde sikret os oprykning, vendte vi tilbage til vores koncept.

Så vi bad chaufføren køre ind til en god restaurant med takeaway i Horsens, hvor vi på forhånd havde bestilt maden, så den var klar til os, da vi kom. Også her var der tale om et dejligt måltid, og der er ingen tvivl om, at vi fortsætter på den måde i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *