Er du træt?

Tunge øjenlåg

Nå… Har du sovet dårligt i nat? Var du på druk i går? Åh ja – de spørgsmål og mange flere har jeg fået af mere eller mindre velmenende mennesker, fordi jeg i den grad led af tunge øjenlåg. Mine øjenlåg gik faktisk nærmest ned over mine øjenvipper, og det fik mig til at se både træt og – ærligt talt – ret bøvet ud. Og jeg skal da gerne indrømme, at jeg var lidt træt, men det var ikke på grund af manglende søvn – men på grund af folks bemærkninger. Til sidst fik jeg nok, og jeg talte om det med en læge, jeg kender. Han var helt klar i spyttet!

Operation for tunge øjenlåg

Han sagde ligeud, at jeg så ud ad Pommern til, og han anbefalede mig at konsultere en øjenlæge, der kunne operere mine øjenlåg. Men altså… Operation i ansigtet? Og så endda lige omkring mine øjne, som jeg altid har været sådan lidt hysteriske med som fotograf? Turde jeg virkelig lade en kirurg skære i mine øjenlåg?

Jeg gik dog i gang med at tjekke internettet for mulige leverandører af sådan en service, og jeg fandt adskillige potentielle udbydere. Men en af dem skilte sig ud ved at være et decideret øjenhospital, og de havde en yderst vel beskrevet side om netop operation af tunge øjenlåg: http://ohd.dk/ojenlagsoperation/

Jeg googlede en masse om stedet – som i øvrigt hedder Øjenhospitalet Danmark og ligger i Charlottenlund, hvilket er komfortabelt tæt på min bopæl. En beslutning nærmede sig, og jeg talte med min kone om det flere gange. Hun fortalte så, at hun havde en veninde, der faktisk kendte til Øjenhospitalet Danmark, fordi hun havde været gennem en øjenoperation der for et års tid siden. Hende fik jeg mig en god lang snak med, og efter at have hørt om hendes erfaringer med øjenlægerne på hospitalet, var jeg ikke længere nervøs. Næsten ikke da.

Jeg ligner en ung mand igen 🙂

Vi springer lige frem til i dag: Jeg fik min øjenlågsoperation, og jeg ligner en million! Simpelthen. Jeg ser sådan cirka 10 år yngre ud, end jeg gjorde før operationen. Og der er ingen ar – absolut intet at se.

Om det gjorde ondt? Ja for den da! Det gjorde rigtig ondt i et par timer bagefter, men det var så også det. Derefter var der bare lidt hævelse og blå mærker nogle dage – men ikke mere smerte. Det var i den grad det hele værd!

Jeg tog et lån til min behandling

Nå ja – det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg tog et hurtigt lån til at hjælpe med betalingen af operationen, og jeg fandt da heldigvis et billigt lån her: TRYGT.DK

 

One thought on “Er du træt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *