Tyk og glad? Nej!

De fleste kender vel myten om de åh så glade tykke piger og mænd, der med store smil frejdigt siger, at de er glade for deres størrelse. Jeg vil ikke påstå, at der ikke findes overvægtige, der faktisk er glade for at være fede, men de er yderst få, og det ved jeg fra min profession som fotograf. For nogle år siden skulle jeg lave en større opgave, hvor det gik ud på at fotografere store mennesker, der angiveligt trivedes med deres størrelse. Opdraggiver var et ugeblad, og de skaffede mig kontakt til en række mænd og kvinder i alderen fra 15 til 55, der var enten meget tykke eller fede til dødeligt fede. Og så gik jeg ellers i gang med opgaven.

Tykke piger græder inden i

En af de første piger, jeg fik kontakt med, var Else, som var en sød pige på 29, 161 centimeter høj og 170 kilo tung. Altså: STOR! Mens vi gennemførte en heldags session i studiet, blev vi vældigt gode venner, og hun smed efterhånden facaden som de tykke glade pige. Hun var slet ikke lykkelig, og da vi hen på eftermiddagen var færdige, fortsatte vi snakken over kaffen. Hun berettede om, hvordan hun via en opvækst i en familie, hvor mad var alt og motion var ukendt efterhånden opbyggede en stor overvægt. I øvrigt lige som resten af familien.

Hun fik altid at vide, at hun havde verdens sødeste ansigt (hvilket hun også havde), og at hun bare skulle være glad for det held. Da hun blev ældre, og alle hendes veninder fik kærester, var der ingen drenge til Else. Hun var simpelthen for tyk til, at nogen gad at lære hende at kende. Jeg tænkte i mit stille sind, at de var gået glip af noget, for som jeg sad der med hende, oplevede jeg et ekstremt varm menneske med masser af dybde.

Fra tyk til erotisk buttet

Måske har du allerede gættet det? Jeg blev forelsket i Else – og hun i mig! Vi blev kærester, og da jeg var helt sikker i min sag på, at hun ønskede et vægttab, tog jeg kontakt til den kendte vægttabsspecialist og træner Per Nielsen, der har udviklet en række af programmer til et varigt vægttab og kostomlægning.

Sammen med ham blev der lagt et ambitiøst og faktisk ganske hårdt program for Else, der gik til det med krum hals. Og hold nu lige op…. Efter et år havde hun tabt 80 kilo! Ja – du læste rigtigt: 80 kilo tabt på et år. Og efter yderligere 6 måneder var vægttabet oppe på imponerende 96 kilo, så i dag vejer min Else, der nu er min kone, en bagatel af 74 kilo. Det gør hende ikke åleslank, men helt ærligt: Hvor mange mænd kan dybest set lide åleslanke piger?

Til hendes fødselsdag gav jeg hende en operation, der fjernede alt det løse hud, der var tilbage efter det enorme vægttab, og den er hun 99% kommet sig efter. Hun er så smuk nu, så glad (og denne gang er det ægte), og faktisk er der mænd, der drejer hovedet efter hende på gaden. Det gør os begge ret stolte 🙂

Tak til Per Nielsen for et benhårdt og yderst effektivt program!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *