Tyverialarmer

Sommeren er over os, i det gode danske land, og vi er sikkert på vej på ferie – eller har været det. Måske står destinationen udenlands, eller måske skal vi et smut i sommerhus. Vores ferievaner er vidt forskellige, men fælles for det hele er, at vores kære hjem står ubeskyttet af vores tilstedeværelse når vi drager afsted. Der er sket en uhyggelig tendens i Danmark, kriminelle bander fra Østeuropa benytter sig af de frie grænser mellem Danmark og Tyskland, og flere og flere af disse kriminelle søger ind i de danske byer. Det er blevet populært at bryde ind i ubeskyttede danske hjem, stjæle hurtigt omsættelige varer som elektronik, smykker, designer møbler, designer lamper og så videre, og køre dem tilbage til Østeuropa, hvor de bliver solgt. Det er en dyr affære at have tyveknægte på besøg, men det er også et overgreb uden lige.

En Tyverialarm Afskrækker

Når man har anskaffet sig en tyverialarm, sætter man samtidig et skilt op på fordøren, med sikkerheds firmaets logo. Uanset, hvor man har købt sit produkt, vil man finde at det afskrækker tyveknægte, at prøve lykken i lige netop dit hjem, hvis du er i besiddelse af en tyverialarm. De fleste kan se det smarte i præventivt arbejde, og her er tyverialarmen en af de mest præventive redskaber man kan finde. Ud over dette, kunne man overveje at tyverisikre alle låse og hængsler på eksempelvis vinduer og døre – dette har også en præventiv effekt, men over tid og forsøg, vil der forårsages skade på disse elementer man har tyverisikret, hvorfor de bør efterses af en ekspert. Det er dyrere men ret beset også vejen frem mod et fuldstændigt sikret hjem.

Når en tyverialarm går af, bliver tyven stresset. Den larmer højt, naboerne vågner, politiet er på vej. Man anslår at en tyv har cirka 15 minutter til at komme væk, før han bliver anholdt af en vægter. Dette er et gennemsnit på landsplan, og primært inde i de store byer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *